Duurzaamheid

 

DUURZAAM EN ENERGIEZUINIG WONEN IN DE FIETSZNFABRIEK

De Fietsznfabriek is helemaal klaar voor een leefbare en gezonde toekomst. Niet alleen je woonomgeving wordt groen, klimaatadaptief en natuurinclusief, ook de woningen en appartementen zijn uitermate duurzaam en energiezuinig. Goed voor het milieu, goed voor je portemonnee.

 

 

Groene leefomgeving

De Fietsznfabriek wordt een plek waar iedereen helemaal tot bloei komt. Groene geveltuinen, inheemse beplanting en veel bomen zorgen ervoor dat in warme zomers hittestress verminderd wordt. Daarbij wordt in de plannen ook rekening gehouden met een ander gevolg van klimaatverandering: wateroverlast. Op de parkeergarage wordt een grote waterbuffer aangebracht zodat er tijdens droge periodes gebruik van kan worden gemaakt voor de bewatering van het groen. Slim toch?

Groene leefomgeving

Woningen van de toekomst

Weg met die hoge energierekening. In de Fietsznfabriek staan duurzaamheid en energiezuinigheid centraal. Zo zijn alle woningen BENG, ofwel bijna energieneutraal. Daarvoor zorgen slimme technische installaties, zonnepanelen, waterpompen, een hoge isolatiewaarde en het gebruik van duurzame bouwmaterialen. Zo zorgen we voor een zo laag mogelijk energiegebruik en een zo hoog mogelijk comfort in elk jaargetijde. Daarover gaan we graag met jou als toekomstige bewoners in gesprek.

Duurzaamheid

niet zomaar een plekje in haarlem!

De Fietsznfabriek is een echte buitenkans voor iedereen die houdt van de stad,
maar ook van rust, ruimte en groen.
Er zijn nog een aantal woningen en appartementen beschikbaar.

Bekijk het aanbod

Achtergrondafbeelding fietsznfabriek